Secretariaat Tuinhier Veurne


058/31.32.69
freddy.verslype@skynet.be

Trefwoorden

Welkom op onze website

Dat we in onze huidige drukke samenleving een rustgevende bezigheid nodig hebben wordt ook steeds meer mensen duidelijk. Het tuinieren kan één van deze bezigheden zijn, zeker als het ook nog verse groenten, fruit of kruiden oplevert.
 
Door middel van deze website willen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van onze vereniging en zijn activiteiten.
Wilt u reageren op de inhoud van deze website of heeft u suggesties voor verbetering, stuur ons dan even een mailtje. Uw reacties stellen wij zeker op prijs.

De leden van de vereniging zijn enthousiaste tuinliefhebbers die zich vooral bezig houden met het voor eigen gebruik kweken van groenten, fruit en bloemen.Het thuiskomen met super verse sla, tomaten, vroege aardappelen of een grote bos bloemen van eigen grond, geeft hen heel veel voldoening.
Een leuk aspect van het tuinieren bij een vereniging is dat je met je hobby meteen onder de mensen bent en er dus altijd gelegenheid is voor een gezellig praatje op de tuin of in het clubhuis.
 
Wij hopen dat u door het bezoeken van de pagina's van deze website enigszins een beeld krijgt van onze vereniging en heeft u interesse in een tuin dan vindt u verderop ook hoe u zich daarvoor kunt opgeven. Zou u overigens een keertje vrijblijvend willen komen kijken, dan kan dat ook; neem in dat geval gerust contact op met de voorzitter of de secretaris.
 

Sluit je vandaag nog aan bij de grootste vereniging van tuinliefhebbers van Vlaanderen. Het lidgeld bedraagt slechts 22 euro.

U ontvangt

  • 11 keer per jaar ons ledenmagazine “Tuinhier” boordevol informatie over de de moestuin, de siertuin, de fruittuin en de kruidentuin.

  • een ledenbaadje met een samenvatting over een voordracht, met belangrijkste nieuwtjes en agendapunten.

Deelnemen aan

  • voordrachten die maandelijks gegeven worden door profecionele tuinders. 

  • workshops 

  • busreis en uitstappen 

  • tuinkeuring

  • ledenfeest

Wenst u lid te worden van onze bloeiende en dynamische vereniging? Aarzel dan niet om onderstaand invulformulier door te sturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op. 

 

Contacteer secretaris Freddy Verslype