Secretariaat Tuinhier Veurne


058/31.32.69
freddy.verslype@skynet.be

Trefwoorden

Ons maandblad, Tuinhier

Ons ledenblad "Tuinhier" staat boordevol interessante tips en weetjes voor elke tuinliefhebber. Onderverdeeld in verschillende rubrieken (moestuin, siertuin, fruittuin), vind je er zeker je gading in terug.

Het blad verschijnt maandelijks, behalve in januari, en wordt rond de 20ste van de maand geleverd.

Het maandblad is zowel een moestuinplanner, siertuinverzorger als ook een kookboek ineen. Het past geheel in de trend om de tuin niet alleen mooi te laten zijn maar ook een functie te geven voor dagelijks gebruik.

Een maandblad geschreven voor de liefhebber en door de liefhebber te       lezen.

De magazine is publiceer overeenkomstig de seizoenen. In iedere periode wordt beschreven wat de werkzaamheden zijn en hierbij worden alle onderdelen uitvoerig toegelicht en voorzien van achtergrondinformatie, bijvoorbeeld over de biologische methode, het verzamelen van zaden voor het volgende seizoen, het bewaren van de oogst etc.

De hele magazine is doorspekt met leuke en praktische wetenswaardigheden wat de leesbaarheid ten goede komt. Aan de ene kant kun je het maandblad dus gebruiken als een naslagwerk om op te zoeken hoe ook alweer iets moest en aan de andere kant zijn vele hoofdstukken ook heel bruikbaar als leesvoer, waarbij heerlijk weggedroomd kan worden over de tuin.

Het laatste magazine van het jaar beschikt over een duidelijke overzicht van de verschenen artikelen.

Daarnaast reikt het blad milieuvriendelijke oplossingen aan voor de meest voorkomende ziekten en plagen.